Mijn favorieten

EEN HUIS SNEL VERKOPEN KAN WEL

Een huis verkopen is niet op voorhand een onzeker project met een onvoorspelbare uitkomst. Er zijn een paar spelregels die je in acht moet nemen. Het is zeker niet zo dat iedereen goed een huis kan verkopen. Daarom zijn er ook professionals voor. Als het zo makkelijk was om een huis goed te verkopen, kon iedereen het zelf wel.

Wij roepen iedereen die concrete verkoopplannen heeft op ons in te schakelen voor een prijsadvies. Vrijwel elk huis kan verkocht worden binnen de termijn die u zelf voor ogen heeft. Echter in deze tijd van veel aanbod, veel onzekerheid en strengere kredietverlening is het cruciaal om vanaf het begin, met een doordachte strategie, de juiste vraagprijs en de juiste voorwaarden te hanteren. Veel verkopers vinden hun huis meer waard dan de rest van de markt dat vindt. Ze vragen een te hoge vraagprijs naar de smaak van de kopers. Niemand toont interesse. Ze hebben zich ingesteld op langere verkooptijd, dus ze zijn nog niet gealarmeerd. Na maanden gaan ze beetje bij beetje de vraagprijs verlagen. Ze beseffen niet dat er in die tijd al zoveel andere, wel scherp geprijsde, huizen op de markt zijn gekomen. Iedereen die mogelijk interesse in hun huis zou hebben gehad, heeft dan al gekocht. Ze hebben zichzelf uit de markt geprijsd.

Wilt u weten hoe uw huis binnen 3 maanden verkocht kan zijn? Nodig ons uit voor een selectieproces en laat ons advies uitbrengen. Wij vertellen u welke vraagprijs de beste kansen biedt en wat u aan uw huis kunt doen om het optimaal aan te bieden. Wij kennen de concurrerende huizen van binnen en van buiten en weten hoe een koper kijkt en zoekt. Veel verkopers vinden het moeilijk om zich in de koper te verplaatsen. Wij helpen hen daarbij.
­